تحولات منطقه

مخترع آبدانانی که چندین اختراع بی نظیر در کارنامه خود دارد، این بار با تلاش بی وقفه موفق با ساخت یک فروند بالگرد گردید.

جولان هلی کوپتر دست ساز مخترع آبدانانی در آسمان ها
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

علی دانیالی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه این هلی کوپتر قابلیت نشست و برخاست بصورت عمودی را دارد، گفت: نیروی محرک آن از رتور است که این نیرو از موتور اصلی گرفته شده و قابلیت مانور بسیاری را برای این بالگرد فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه در عقب بالگرد، موتور با گردش به راست و چپ بصورت سایتم می تواند به حرکت تنه کمک کند، افزود: با استفاده از این امتیاز، نشست و برخاست فک پایین این بالگرد بصورت جداگانه و عمودی صورت می گیرد.
این مخترع آبدانانی به هزینه حدود ۸۰ میلیون ریالی در ساخت این بالگرد که « A.D ستایش ۱ » نام دارد اشاره و تصریح کرد: برای ساخت این بالگرد که قابلیت حمل راکت و سایر تسلیحات نظامی و جنگی را دارد، بیش از ۲ ماه بصورت شبانه روزی تلاش کردم تا موفق به ساخت و تکمیل این پرنده مصنوعی شدم.
علی دانیالی با اشاره به طول ۶ متر و ۷۵ سانتی متری و ارتفاع ۳ متر و ۶۴ سانتی متری از زمین تا زیر باله های بالگرد و عرض ۲ متر و ۳۵ سانتی متر آن، خاطر نشان ساخت: وزن خالی بالگرد ۷۴۶ کیلوگرم بوده و مخزن سوخت آن قابلیت حمل ۶۵ لیتر بنزین را دارد.
وی به ۴۴۰ متر ارتفاع این بالگرد از سطح زمین در هنگام پرواز اشاره کرد و اظهار داشت: کوچکترین بالگرد دست ساز، با یک مخزن پر حدود ۶ ساعت قدرت پرواز داشته و می تواند در هر نقطه ای در زمین فرود آید.
مخترع آبدانانی کوچکترین هلی کوپتر دست ساز با اشاره به قدرت رادارگریزی این بالگرد، افزود: قدرت پرواز افقی این بالگرد ۸۷۵ کیلومتر است و در پایین ترین ارتفاع نیز قابلیت مانور دارد.
علی دانیالی به قدرت مانور بالا، قابلیت انجام کارهای امدادی، آتش نشانی، جنگی و ... بالگرد دست ساز خویش اشاره و تصریح کرد: هدف از ساخت این بالگرد و سایر اختراعاتم، شناساندن و معرفی استان ایلام به جهانیان است تا به قدرت جوانان ایلام و ایرانی پی ببرند.
وی با تشکر از کلیه کسانی که وی را در راه ساخت این هلی کوپتر همراهی کرده اند، خاطر نشان ساخت: جا دارد که از همین جا از کلیه مدیران دستگاه های اجرایی استان و شهرستان، مسئولین نظامی و انتظامی استان و شهرستان و ریاست دادگستری شهرستان آبدانان آقای رحمانی به خاطر حمایت ها و تلاش های بی دریغشان از جوانان و نخبگان تشکر کنم.

گفتنی است این مخترع آبدانانی علاوه بر این بالگرد دست ساز تاکنون موفق به ساخت بزرگترین و کوچکترین فرغون دست ساز، فروغون الکترومکانیکی، موشک و ... با استفاده از آهن آلات مستعمل شده است.
 

خبرنگار: غلامرضا محمدمرادی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۰۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    1 0
    کار جالبی بود ابتکار به خرج داده
  • علی ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۵
    0 0
    موتور سه چرخهای قدیمی از این قشنگتره....
  • امید ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۷
    0 0
    خاک بر سر گزارشگری که اخبار فیک بدون سند و مدرک منتشر میکند.ارزش خبرگزاری از گزارشگراش عیان شده